God of War 4

De petits tots ens han fascinat les històries d’herois valerosos que es posen al servei d’una bona causa com ara la justícia . Doncs bé, Kratos no és aquest heroi valerós, és més aviat com la part obscura, cruel, vengativa i egoista d’aquests personatges i aquest és un dels atractius d’aquest campió dels déus, que el diferencien de la majoria.

Des de la primera entrega de God of War hem acompanyat aquest personatge en la seva pròpia creuada per trobar la pau interior mitjançant la venjança, matant i desmembrant a tot aquell que s’interposés en el seu camí. Hem vist a Kratos matant minotaures, no-morts, gòrgones, arpíes, quimeres i inclús déus i tot i això els fans encara en volen més: God of  War 4.

Segons Sony i Santa Mónica Studios el llançament d’aquesta nova entrega del campió grec estaria prevista per l’any 2012, tot i que no es coneix cap detall de la data exacta en que estarà disponible per als jugadors. De moment hi han molts rumors que parlen sobre un possible canvi de personatge, ja que la trilogia va tancar l’era Kratos. A més també es parla d’un possible mòde cooperatiu que seria inclòs en el joc.

Evidentment, hi han moltes especulacions sobre novetats quan es parla d’un dels títols més venuts per Playstation3, tot i així de ven segur que podrem trobar un cop més la brutalitat, l’acció, els puzzles que mesclats amb la mitologia fan d’aquest joc una de les joies de la corona de le la consola japonesa.

Per tots aquells que no poden esperar fins l’any que ve per posar-se a la pell de Kratos és molt recomanable donar un cop d’ull al nou format de la saga enmaracada sota God of War Collection, que engloba en un mateix pack tots els episodis de la saga tant per PS3 com per PSP.

Sigui com sigui esperem que la nova entrega del Déu de la Guerra més famós de la història sigui tant admirable com totes les anteriors entregues.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: