Assassin’s Creed Revelations

Ja fa quatre anys que l’empresa Ubisoft ens va delectar amb el primer joc de la saga Assassin’s Creed. Ens presentava un personatge anomenat Altaïr, enmig de les terceres creuades. Però, en realitat, el protagonista és Desmond Miles, un cambrer que és segrestat i empresonat per un extrany doctor anomenat Vidic i la seva assistent Lucy Stillman. És a través d’una màquina anomenada “Animus” que veiem el record de l’avantpassat de Desmond,  Altaïr, amb els cavallers Templaris d’enemics.

Tot i la llibertat atorgada pel joc, ja que és un “Sandbox”, l’excel·lent jugabilitat i l’increïble ambientació, la crítica va considerar que el joc, a l’hora d’avançar dins la història, era repetitiu.

Això és justament el que es va millorar amb la creació de Assassin’s Creed II, en què van canviar els espais, l’Itàlia del Renaixament, els gràfics i la reiteració de les missions. Totes les missions són diferents a l’anterior. A més, vam conèixer un altre avantpassat de Desmond, Ezio Auditore, de Florència. Els seus enemics continuen sent els templaris, però són més evolucionats i encarnats per la familia Borgia.

Va ser l’amor dels fans cap al personatge d’Ezio, un noi jove i descarat, que va desencadenar en la creació d’Assassin’s Creed Botherhood, i en què Ubisoft va intentar evolucionar encara més. Amb els Borgia encara d’enemics, Ezio evoluciona i passa a ser el mestre de la Germandat i, a més, és més cautelós i intel·ligent. Tot i que es renuncien als espais, ja que només passa a Roma, Assassin’s Creed Brotherhood incorpora un sistema on-line multijugador inèdit fins al moment.

Després de l’incert final de l’últim videojoc, Assassin’s Creed Revelations ens uneix les dues històries dels avantpassats de Desmond. Ezio investigarà les passes d’Altair i viatjarà pels mateixos espais que el seu avantpassat. En aquesta ocasió, ens haurem de valdre de la nostra intel·ligència més que de la força, combinat amb unes noves armes. S’ha de tenir en compte que l’Ezio té una edat i ja no és el noi jove impulsiu del principi. En aquesta nova entrega, els templaris són més intel·ligents, per tant, ens haurem de posar les piles i utilitzar totes les armes que estan a la nostra disposició per completar el joc.

A més, el sistema multijugador, tan aclamat per la crítica, se supera a sí mateix.

En definitiva, ja queda poc. El dia 15 de novembre, continua la història.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: