Freeze!

Fa molt temps que us vull parlar del meu joc preferit, el responsable de fer-me passar hores i hores davant del televisor, jugant sense parar: la saga del Metal Gear Solid.

Tot va començar quan un amic de l’escola em va dir: “he provat una demo d’un joc d’un tipus que s’arrossega, i és brutal!” Personalment, vaig pensar que era idiota, com pot ser que un joc en què un paio s’arrossega perquè no el vegin sigui divertit. Jo, en aquella època, no tenia ni Play Sation, és més, encara estava encasellat en la meva primera Game Boy.

Poc temps després, el meu tiet em va regalar la meva primera Play Station, la PS One. Després de passar-me jocs i jocs, el mateix amic em va dir: “però encara no has jugat al Metal Gear?” La meva resposta va ser un no. Aquell amic em tractava com si m’estigués perdent quelcom molt important de la vida, així que un dia li vaig dir que me’l deixés.

El meu concepte de videojoc va canviar de forma radical. Com podia ser que un videojoc, una cosa aparentment tan rude i violenta, amagués una història tan sensible i profunda.

Recordo la primera escena al subterrani de Shadow Moses. Em sembla que mai havia estat tan nerviós davant un videojoc. La por de ser descobert m’angoixava.

Metal Gear Solid

És aquest realisme, aquest sentiment que et provoca, el que fa que el Metal Gear sigui únic. L’ambient t’absorbeix juntament amb els personatges i una història profunda i complexa al més pur estil cinematogràfic. Crea un espiral d’hores i hores davant el televisor. Metal Gear Solid 3: Snake Eater

Els personatges que conformen tota la saga, per petits que siguin, tenen una història i unes característiques úniques. No tots poden ser derrotats de la mateixa manera, s’ha de tenir en compte el seu passat per així buscar els seus punts febles.

MGS1: Psyco Mantis

MGS2: Vamp

MGS3: The End

MGS4: Laughing Octopus 

En definitiva, és un joc aconsellable per a tothom. Considero que aquesta història, tothom l’hauria de viure una vegada a la seva vida.

Us deixo els tràilers dels quatre jocs de la saga Metal Gear Solid perquè us piqui el cuquet.

Metal Gear Solid

Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty

Metal Gear Solid 3: Snake Eater

Metal Gear Solid 4: Sons of the Patriots

Anuncis

One response to “Freeze!

 • riccardodinatale

  De les millors sagas del món i de les meves preferides també! 😉
  Hideo Kojima és un crack!

  biiip.. biip…
  -This is Snake, Colonel, can you hear me?
  – Loud and clear!

  BRUTAL!
  ;D
  (sense deixar.me el: “Pero.. que coño!!??” de la versió en castellá del MGS1)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: