Hack and Slash on your face!!

En el post d’avui parlarem de la tercera entrega de Diablo, una de les franquícies més productives de Blizzard juntament amb Warcraft. Si bé el joc encara no es troba a la venta, falten pocs mesos perquè arribi als mercats europeus, i es presenta amb un aire totalment fresc i renovat a nivell tècnic respecte als seus predecessors, però sempre mantenint una relació molt propera amb ells.

Tot i que per a molts Warcraft pot semblar la competència directe de Diablo, el cert és que tot i que es tracten de RPG igualment, la dinàmica de joc és molt més diferent del que sembla, almenys així ho assegura un dels dissenyadors i màxims responsables de la tercera part del joc,  Leonard Boyarski ; Yo creo que World of Warcraft y Diablo tienen nichos diferentes. Diablo es un poco más rápido y World of Warcraft es más lento. Creo que hay muchas cosas que se pueden recomendar de ambos juegos y creo que el mundo es lo suficientemente grande para tener ambos en el mercado, codo con codo.

Pel que fa a les novetats que ens ofereix aquest RPG, hem de destacar principalment, la seva senzilla mecànica que el fa fàcil d’entendre, un sistema de joc absorbent, un control simple i apte per a tots els públics, unes altíssima amortització de joc gràcies a la seva capacitat de reutilització, i sobretot les innumerables millores tècniques que acosten molt més el món de Diablo al realisme i que alhora li brinden una jugabilitat i una interfície molt intuïtiva. A més, a diferencia de l’anterior versió, Diablo III comptarà amb un multijugador limitat a 4 participants.  Blizzard a assegurat que a diferencia de Diablo II que admetia fins a 8 jugadors el fet de reduir-ho a la meitat intensifica i exprimeix al màxim la experiència cooperativa, en definitiva 4 és el número perfecte.

Tot i que l’argument segueix una mica la trama de Diablo i Diablo II, aquesta tercera part està pensada perquè sigui gaudida tant per a seguidors de la saga com per jugadors que encara no havien tingut la ocasió de jugar a la aclamada franquícia de Blizzard. Així que tria el teu personatge i comença l’aventura!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: