Gravity guy…fast finger!!

Pels amants dels smartphones, pels amants dels jocs d’aventura, pels qui no es deixen vèncer mai i sobretot per aquells amants de les llargues esperes o viatges amb renfe aquí teniu el joc definitiu. Gravity Guy.

Aquesta aventura disponible tan per Iphone, Android i Windows Phone es ideal per entretenir-te en les llargues estones d’espera. Fins i tot la versió gratuïta ja et deixa bon gust de boca i us asseguro que no us decepcionarà! Aquest joc d’estètica futurista tracta l’aventura d’aquest noi equipat amb un tratge antigravetat desefiant les forçes de la mateixa ha d’escapar de les maleïdes tropes de la gravetat i només ho pot fer corrent. Haurà de travessar laberints complexos fent ús de la seva epectacular eina per burlar la mateixa llei, caminant per sostres, volant per l’espai i intentant que no el capturin.

Aquesta aberració del vici constant, incorpora trenta nivells en tres mons diferent. A caball entre la desesperació i l’estrés la magnifica sensació que et deixa quan aconsegueixes passar de nivell sobrepassa tot l’anterior quasi frustrament quan ho intentes i ho intentes més de 30 vegades. Cal dir que la plataforma conté varis elements que si els vols utilitzar hauràs de pagar un total de 0,79€ per poder-los utilitzar. Aquests complements t’ajuden alhora de completar algun nivell complicat, el primer exemple és un pack de 5 escuts que et permeten ser disparat sense consequències i el segón és un pak de 5 slow motions quan el problema està en que la cosa s’envala de valent. I ja us aseguro jo que s’embala i no hi ha qui ho pari…quan va aquestes velocitat l’únic que et passa pel cap és cridar i tirar el cony de smartphone per la finestra…

El joc es molt adictiu i l’acompanya una música molt encertada, però aquí ve la millor part del joc. El mode multiplayer és molt molt divertit i conec gent que escriu en aquest blog que estic segur que els seus trajectes en trenc se’ls hi farien molt més interessants. Aquí us deixo amb una mostra del multiplayer!

Bé doncs amics, tenia ganes de parlar d’aquesta indústria en alça com és la dels videojocs per mobils. Molts poden ser els comentats i molt ho seran. Us espero aquí el pròxim dissabte.

N-joy the game.

Jordi Roy

“Tinc el dit tort”

Live a good life

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: