GRAND THEFT AUTO III: EDICIÓ 10È ANIVERSARI

Un dels títols més aclamats dins del gènere de Sandbox com és Grand Theft Auto III arriba ara als dispositiu mòbils. Gràcies als increïbles avenços de software i hardware de la tecnologia mòbil, cada cop és més fàcil trobar ofertes de videojocs que no tenen res a envejar a consoles portàtils com la PSP o la Nintendo 3DS. Un exemple d’això es l’arribada de Grand Theft Auto III amb motiu del compliment del seu desè aniversari als mòbils amb un aspecte renovat i totalment adaptat als nous temps que corren.

En aquesta edició de luxe, s’ha replantejat diversos aspectes del sistema gràfic i de jugabilitat per fer-lo més propi a plataformes handheld com Iphone i les terminals Android, Ipod Touch i tablets. A nivell de detall és imprescindible fer menció a un exhaust treball per fer més detallat i realista cada detall del joc. Per exemple, tindrem un treball molt més acurat de textures, llums que canvien en funció de l’hora del dia i una millor càrrega poligonal. A més , s’ha adaptat la jugabilitat de manera que per exemple no farà falta fer el pesat Menú, Opciones, Guardar partida, sinó que aquesta meravella ens farà la feina bruta tot solet sense tenir que preocupar-nos. També tenim novetats en quant al control del nostre personatge, ja que s’incorporen uns joysticks i botons virtuals que de forma tàctil ens permetran portar aquí i allà a Claude Speed per la basta ciutat de Liberty City duent a terme tot tipus de missions, que per cert podran ser reiniciades en qualsevol moment. A més un altre regal que ens ofereix aquesta nova versió de la tercera entrega de la franquícia de Rockstar, és que nosaltres mateixos podrem decidir l’angle de la càmera i canviar-ho si ho desitgem, una adaptació útil si ens fixem en la versió original on la càmera donava algun que altre problema de coordinació en determinats moments.

En quant a argument, es tracta del mateix que el seu predecessor, de manera que haurem de controlar un Claude que traït pels seus companys durant l’atracament a Liberty City Bank recupera el seu honor i dona caça als seus ex-companys traient-se del mig a tots aquells que s’interposen en el seu camí.

En definitiva, ens arriba una joia dels videojocs que podrem portar allà on volguem sense perdre ni el més mínim detall…que més voleu?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: