The Best Soundtrack 2011!Yeahhhhh

Amics!!!

Perdó per l’ausència pero ha estat un nadal de turrons i feina acumulada.

Continuem amb  les bandes sonores i és que tinc debilitat per totes elles. Molt s’ha parlat en aquest blog de Uncharted3 i de Skyrim i per aixó també les inclouré dins el ranking PERSONAL  de millors bandes sonores de l’any. En comentaré 4 podeu donar la vostra opinió ja que hi han milers de bloggers que han fet alguna cosa semblant. Per no causar confusions ni discussions jo aporto la meva, com amant de la música i com a enjoyer de games!

Les posicions no son cap mena de classificació sinó que és una mera enumeració de les quatre que m’han semblat més bones. No em baso tan sols en un tema de composició de les peces musicals sinó que la meva valoració també intenta valorar la capacitat de adaptació al gènere del joc, a l’estil de joc i a com evoluciona.

1. SKYRIM

Excel·lent. He volgut escollir aquesta pel to, un pel diferent en comparació amb les altres però que s’adapta perfectament a la narració de Skyrim. Jeremy Soule segueix fent de les seves i continua al capdavant de les composicions de la saga The Elder Scrolls. Ja nominat i premiat per la banda sonora a The Elder Scrolls: Oblivion. 

2. Uncharted3

No podia ser d’una altre manera, he escollit el tema principal de Nate. I és que la melodia d’aquesta composició et fa vibrar i emocionar. Greg Edmonson ja s’ho coneix tot aixó i la clava una altre vegada. Les peces musicals d’aquesta tercera entrega de la saga Uncharted van al pel tan amb l’ambientació com amb la narració i acompanyen perfectament al joc.

3. InFamous2

Ens posem una mica més mogudets amics! Personalment aquesta és una de les millors peces de tota la banda sonora de InFamous2. Potencia, amplitud, força i modernisme son els adjectius que han d’anar amb aquesta peça i així ho demana el joc. Una gran feina de Jim Dooley.

4. Assassin’s Creed Revelation

Un altre dels grans fenòmens compositors ja conegut Jesper Kyd. Aquest home ja es coneix les preferencies dels jugadors i no ens defrauda. Sútil en l’ambientació i molt gran en els punt àlgics. He escollit aquesta perquè aneu a dormir tranquils.

 

Una vegada més i ara si que ens veiem la pròxima setmana!No fallo!n-joy the music too.

Bona nit!

Jordi Roy

“Live a Good Life”

Listener of songs

Anuncis

One response to “The Best Soundtrack 2011!Yeahhhhh

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: